Ofer meditatii franceza Bacau: Ca si romana, italiana, portugheza si spaniola, limba franceza este descendenta a limbii latine. Este limba oficiala in 29 de tari, fiind vorbita de 80 de milioane ca limba materna si de 190 de milioane ca limba secundara.

Desi in aproape toate scolile din Romania, franceza reprezinta a doua limba de studiu, elevii o indragesc imediat. Datorita metodelor moderne si activitatilor ludice, elevii ajung sa o considere la fel de placuta si de interesanta ca limba engleza.

Atat cei care sunt pasionati de limba franceza, cat si cei care nu o cunosc inca foarte bine, considera ca anumite calitati fac din aceasta o limba internationala prin excelenta.

Iata cateva din caracteristicile acestei limbi romanice:

  • Muzicalitate
  • Gratie
  • Claritate
  • Precizie
  • Eleganta.

De ce sunt necesare meditatiile la limba franceza?

  • Pentru a nu folosi cuvinte in doua limbi straine in aceeasi propozitie, lucru ce se intampla foarte des debutantilor in cadrul orelor;
  • Cunoasterea a doua limbi straine va deveni un atu inca din timpul scolii gimnaziale si apoi la liceu, cand se pot obtine burse de studiu in strainatate.
  • Pentru a te simti “ ca la tine acasa” cand vizitezi Franta sau orice alta tara francofona.

Acestea sunt cateva aspecte care ar trebui sa motiveze pe oricine sa invete aceasta limba. In plus, trebuie sa recunoastem ca, fara ajutor sustinut in afara orelor obligatorii de la scoala si fara studiu individual, nu se pot realiza progresele dorite.

DACA NU STITI INCA LIMBA FRANCEZA, INVATATI-O!

CHIAR SE MERITA!

Comments are closed.


Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/odragoste/domains/meditatiienglezafrancezabacau.info/public_html/wp-content/themes/english_teacher_wp/footer.php on line 51

Warning: fsockopen(): unable to connect to widget.bacaulive.ro:410 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /home/odragoste/domains/meditatiienglezafrancezabacau.info/public_html/wp-content/themes/english_teacher_wp/footer.php on line 51